Voorwaarden

VERZENDKOSTEN De verzendkosten zijn voor rekening van de ontvanger tenzij anders vermeld.

AANSPRAKELIJKHEID Alle producten die bij De Vliegenzwam worden besteld, voldoen aan de strenge
eisen voor speelgoed en kinderkameraccessoires, volgens de Europeese regelwetgeving.
Mochten er desondanks klachten zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen.
Bij daadwerkelijke gebreken zullen wij dit verder afhandelen met de fabrikant die
verantwoordelijk is voor het desbetreffende product.

TRANSPORT Bestellingen worden bezorgd door de DPD. Zij bezorgen ook op zaterdag maar dan geldt een ander tarief. Bestellingen worden dinsdag tot en met vrijdag verstuurd. De Vliegenzwam is niet aansprakelijk voor beschadiging van deze bestellingen tijdens het transport met DPD. Ontvang je een kapotte doos, meldt dit dan even aan de chauffeur en bewaar aub deze doos ten behoeve van bewijsvoering naar de vervoerder. Heb je geen kapotte doos maar alleen schade aan het artikel zelf, neem dan binnen 24 uur contact met ons op!

HERROEPINGSRECHT Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende maximaal veertien dagen. (Aanbiedingen mogen niet worden geretourneerd, tenzij dit vooraf met de Vliegenzwam is afgesproken). Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Indien je van dit herroepingsrecht gebruik wilt maken, meld dit dan vooraf aan De Vliegenzwam. Bij retourbestellingen accepteren wij alleen onbeschadigde producten in een zo oorspronkelijk mogelijke originele staat, inclusief alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking. De kosten van de terugzending naar De Vliegenzwam zijn voor eigen rekening. Na ontvangst zal de Vliegenzwam het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending terugbetalen. Klik hier voor het retourformulier

VRAGEN Bij vragen of klachten kun je ons altijd mailen: info@vliegenzwam.nl Je ontvangt dan op gewone werkdagen binnen 24 uur bericht van ons.